Levering dakterras

Alle prijzen op Dakterraswinkel.nl zijn inclusief 21% BTW. Grotere bestellingen kunnen vaak kosteloos op het dak worden geleverd. Dakterraswinkel.nl is een onderdeel van Dakterras.nl. Bij Dakterras.nl regelt u alles voor uw dakterras. U vindt Dakterras.nl dealers door heel Nederland.

De producten uit de Dakterraswinkel zijn gericht op zelfmontage. Wilt u hulp bij de installatie of de montage geheel uitbesteden? Hiervoor brengt ons zusterbedrijf Dakterras.nl graag een scherpe offerte uit.

Betaalbare kwaliteit

Dakterras.nl plaatst al 10 jaar dakterrassen. Onze werkwijze is een ‘standaard maatwerk’ formule. Dit betekent dat Dakterras.nl de onderdelen voor uw dakterras prefabriceert zodat ze snel en met weinig overlast kunnen worden gemonteerd op uw dak. Dit zorgt voor een korte bouwtijd en een scherpe prijs.

Installatie gebeurt middels een dealernetwerk. De dealers zijn geselecteerd op kwaliteit, ervaring en een bouwkundige achtergrond. Unieke en en duurzame producten vormen de basis voor de formule van Dakterras.nl, die borg staat voor hoge kwaliteit.

U vindt Dakterras.nl dealers door heel Nederland. Zo combineert u het vertrouwde van een lokaal bedrijf met  de kwaliteit, de garantie en het prijsvoordeel van een landelijke formule. Deze efficiënte werkwijze leidt tot de laagst mogelijke prijs. Bekijk de brochure.

Door de aangesloten Dakterras.nl specialisten zijn meer dan duizend projecten gerealiseerd. Wij doen er alles aan om het in ons gestelde vertrouwen waar te blijven maken. U moet er toch niet aan denken dat er lekkage optreedt of dat het dak overbelast wordt? Het gaat wel om uw dak en daarom heeft Dakterras.nl de TerrasBox™ uitgevonden.

Dakterras.nl regelt uw vergunning, de realisatie en indien gewenst de inrichting. Ons vakmanschap bestaat uit de beste kwaliteit, glasheldere afspraken, een duidelijke offerte met een vaste aanneemsom en 10 jaar garantie. Tevens leveren wij exclusief de elektrische daktoegangen van Glazing Vision.

Kiest u ook voor de hoogste  kwaliteit en toch een betaalbare prijs? Vraag dan onze vrijblijvende offerte aan.